Pagrindinis / Apkepai / Žuvis su kopūstais ir obuoliais
15 kovo, 2013

Žuvis su kopūstais ir obuoliais


Ingredientai:


2 vidutinio dydžio jūros lydekos
0,5 l raugintų kopūstų
1 vidutinis obuolys
2 šaukšteliai kmynų
2 svogūnai
lauro lapai, pipirai
6-8 šaukštai aliejaus
2 šaukštai majonezo
Druskos, citrinų sulčių



Gaminimas:

Lydeką supjaustome gabaliukais, įtriname druska, pipirais, citrinų sultimis ir palaikome keletą valandų.
Jeigu kopūstai labai rūgštūs, juos perplauname ar ne numirkome vandenyje. Į kopūstus dedame griežinėliais supjaustytus svogūnus, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytą obuolį, lauro lapus, pipirus, kmynus, supilame aliejų ir išmaišome.
Kopūstus sudedame į kepimo formą, ant jų dedame žuvį ir uždengiame indą su folija. Kepame orkaitėje apie 30 minučių, tada nuimame foliją ir baigdami kepti žuvį aptepame majonezu. Patiekiame su virtomis bulvėmis. Skanaus :)


Kategorija: Apkepai, Kalėdiniai patiekalai, Troškiniai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.