Pagrindinis / Kalėdiniai patiekalai / Žuvies maltiniai su morkomis
15 kovo, 2013

Žuvies maltiniai su morkomis


Ingredientai:


0,5 kg šaldytų jūros lydekų
4 virtos morkos
2 kiaušiniai
2 riekelės piene mirkyto batono
3 šaukštai krakmolo
Truputis druskos, žuvies prieskonių
Džiuvesėliai
Aliejus



Gaminimas:

Atšilusias jūros lydekas ir virtas morkas sumalame mėsmale (jei mėgstate, galima naudoti ir žuvies faršą). Įdedame piene mirkytą batoną, kiaušinių trynius, prieskonius ir krakmolą. Gerai išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir įmaišome į į maltinių masę.
Formuojame ovalius ar apvalius maltinius, apvoliojame juos džiūvesėliuose ir kepame aliejuje. Patiekiame su bulvių koše ar kitu garnyru. Skanaus :)


Kategorija: Kalėdiniai patiekalai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.