Pagrindinis / Apkepai / Žuvies apkepas su mocarella
21 kovo, 2013

Žuvies apkepas su mocarella


Ingredientai:


4 žuvies filė (jūros lydekos ar kitos.)
4 rutuliukai mocarella sūrio
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
6 vidutiniai pomidorai
mėgstami prieskoniai (labai tinka raudonėlis, čiobrelis)
druska, pipirai



Gaminimas:

Kepimo indą ištepti aliejumi. Žuvies file nuplauti, nusausinti. Abi filė puses aptepti padažu iš garstyčių, citrinų sulčių, aliejaus ir prieskonių. Žuvį dėti į indą, apdėlioti sūrio ir pomidoro griežinėliais. Ant viršaus galima dar pabarstyti čiobrelių. Kepti maždaug 30 min., 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus :)


Kategorija: Apkepai, Velykų patiekalai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.