Pagrindinis / Mėsos patiekalai / Virtinukai su ėriena
24 kovo, 2013

Virtinukai su ėriena


Ingredientai:


2 puodeliai miltų
2/3 puodelio verdančio vandens
3 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos

Įdarui:

350 g ėrienos sprandinės (virtos ir nuimots nuo kaulo)
nedidelio svogūno
česnako skiltelės
morkos
druskos ir šviežiai maltų juodūjų pipirų
petražolių, laiškinių svogūnų ir grietinės (patiekimui)



Gaminimas:

Miltus dubenyje sumaišykite su aliejumi ir druska. Supilkite verdantį vandenį ir išminkykite tešlą.
Ėrieną sumalkite su svogūnu ir česnako skiltele. Įmaišykite smulkiai tarkuotą morką. Paskaninkite druska ir pipirais. Tešlą iškočiokite, joje įspauskite apvalius paplotėlius. Į paplotėlio vidų dėkite gumuliuką suspausto įdaro ir užlenkite tešlos kraštelius. Juos galite prispausti su šakutės iešmeliais.
Virtinukus dėkite į verdantį, šiek tiek pasūdytą vandenį ir nuo užvirimo virkite apie 3-4 minutes. Skanaus !


Kategorija: Mėsos patiekalai, Miltų patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.