Pagrindinis / Bulvių patiekalai / Velykinis paršiukas
21 kovo, 2013

Velykinis paršiukas


Ingredientai:

bulvės (2 kg)
malta mėsa (1 kg)
kiaušiniai (3 vnt.)
grietinėlė (150 ml)
druska pipirai



Gaminimas:

Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti kartu su kiaušiniais bei grietinėle Mėsą apkepti su prieskoniais. Ant skardos iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košes. Ant bulvės mėsą ir likusią . Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Ir darom akutes. Kepti 200 laipsniu apie 40 min. Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu. Skanaus.

Recepta atsiunte Kristinute


Kategorija: Bulvių patiekalai, Mėsos patiekalai, Velykiniai patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.