Pagrindinis / Bulvių patiekalai / Velykinis paršiukas
21 kovo, 2013

Velykinis paršiukas


Ingredientai:

bulvės (2 kg)
malta mėsa (1 kg)
kiaušiniai (3 vnt.)
grietinėlė (150 ml)
druska pipirai



Gaminimas:

Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti kartu su kiaušiniais bei grietinėle Mėsą apkepti su prieskoniais. Ant skardos iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košes. Ant bulvės mėsą ir likusią . Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Ir darom akutes. Kepti 200 laipsniu apie 40 min. Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu. Skanaus.

Recepta atsiunte Kristinute


Comments : 4 Kategorija: Bulvių patiekalai, Mėsos patiekalai, Velykiniai patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , ,
4s COMMENTS

4 thoughts on : Velykinis paršiukas

  • spalis 11, 2018 at 3:57 pm

    適合一般至油性肌膚的控油洗面膠。

  • spalis 17, 2018 at 10:32 am

    一天兩次,早晚使用三步驟倩碧保濕潔膚水,加強水分防護屏,重現容光煥發。

  • spalis 18, 2018 at 12:29 am

    濃郁的眼霜能淡化黑眼圈、陰影、浮腫與細紋外觀。

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.