10 kovo, 2013

Tuno kotletai


Tuno kotletai

Ingredientai:


Tunas, aliejuje konservuotas, 350 gramų
Kiaušiniai, 2 vienetai
Džiūvėsėliai, malti, 60 gramų
Citrinos žievelė, tarkuota, 1 šaukštas
Petražolės, 1 šaukštelis
Kedrų riešutai, 1 sauja
Aliejus, truputį



Gaminimas:

Pirmiausia reikia nupilti nuo tuno aliejų.
Tuomet tuną sumaišyti su kiaušiniu, džiūvėsėliais, tarkuota citrinos žievele, petražolėmis ir maltais kedrų riešutais.
Iš gautos masės suformuoti nedidelius kotletukus.
Apkepti kotletukus įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai parunda.
Patiekti šiltus su mėgstamu padažu bei garnyru.

Recepta atsiunte Jūratė


Kategorija: Kalėdiniai patiekalai, Velykų patiekalai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.