Pagrindinis / Kalėdiniai patiekalai / Troškinta silkė
12 gruodžio, 2013

Troškinta silkė


Ingredientai:


10 silkių filė juostelių
3 svogūno galvutės
200 g džiovintų abrikosų
100 g saulėgrąžų
200 g razinų
100 g graikinių riešutų
1 šaukštas cinamono
4 šaukštai citrinų sulčių,
aliejaus.



Gaminimas:

Svogūną supjaustome kubeliais, džiovintus abrikosus ir silkę – juostelėmis. Susmulkiname riešutus.
Aliejuje pakepiname svogūną, sudedame silkę, abrikosus, riešutus, saulėgrąžas, razinas ir uždengę 5 min. troškintiname. Tuomet suberiame cinamoną ir supilame citrinų sultis. Išjungiam ugnį ir uždengę paliekame 5 min.
Atvėsusią silkę sudedame į norimus indus, papuošiame ir patiekiame:)


Kategorija: Kalėdiniai patiekalai, Kūčių patiekalai, Šventiniai patiekalai, Troškiniai, Užkandžiai, Velykų patiekalai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.