Pagrindinis / Makaronų patiekalai / Spagečiai su kumpio ir pievagrybių padažu
9 kovo, 2013

Spagečiai su kumpio ir pievagrybių padažu


Ingredientai:


150 gr. karšto rūkymo kumpio
200 gr. pievagrybių
2 svogūnų
3 valgomi šaukštai grietinės
0,5 stiklinės pieno
Druskos
Prieskonių
Trupučio aliejaus
Spagečių (puse pakelio)



Gaminimas:

Svogūnus supjaustyti ir dėti į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus, kepti kol suminkštės, tuomet sudėti kubeliais pjaustytą kumpį, truputį pakepti ir galiausiai sudėti griežinėliais pjaustytus pievagrybius. Viską kepti kol išgaruos grybų sultys. Pagardinti druska, prieskoniais. Sudėti grietinę ir supilti pieną, viską dar truputį pakaitinti.
Spagečius išvirti. Patiekti galima dvejopai: arba viską sumaišyti arba makaronus dėti lėkštės kraštuose, o padažą pilti į vidurį.


Kategorija: Makaronų patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.