Pagrindinis / Kalėdiniai patiekalai / Silkės piršteliai
13 gruodžio, 2013

Silkės piršteliai


Ingredientai:


Sūdyta silkė
Svogūnas,
Pora šaukštų maltų džiūvėsėlių,
Aliejaus,
Pusė šaukšto acto.



Gaminimas:

Silkę nulupkite, padalinkite išilgai pusiau ir išimkite kaulus. Silkės puseles supjaustykite juostelėmis, apvoliokite džiūvėsėliuose, apkepkite karštame aliejuje ir išgriebkite. Svogūnus nulupkite, ir supjaustykite griežinėliais. Juos taip pat berkite į karštą aliejų ir paskrudinkite. Patiekite silkės gabaliukus su pakepintais svogūnais (galima dar pašlakstyti 0,5 šaukšto acto ir šaukšto aliejaus padažu).

Skanaus!


Kategorija: Kalėdiniai patiekalai, Kūčių patiekalai, Šventiniai patiekalai, Užkandžiai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.