Pagrindinis / Kalėdiniai patiekalai / Ryžių mišrainės su vištiena ir pievagrybiais
10 kovo, 2013

Ryžių mišrainės su vištiena ir pievagrybiais


Ingredientai:


2 stiklinės virtų ryžių;
200 g virtos vištienos;
4-5 marinuoti agurkėliai;
2 virtos morkos;
0,5 svogūno;
100 g fermentinio sūrio;
1 skiltelė česnako;
3-4 šaukštai majonezo;
šiek tiek pievagrybių (priklauso nuo to, kiek mišrainės norėsite pagaminti);
druska;
malti baltieji pipirai;
mažų marinuotų agurkėlių salotoms papuošti;
petražolių lapelių salotoms papuošti;



Gaminimas:

Į virtus ryžius suberiame kubeliais supjaustytą vištieną, susmulkintus pievagrybius, virtas morkas, fermentinį sūrį ir svogūną. Dalį morkų kubelių paliekame papuošimui. Marinuotus agurkėlius supjaustome griežinėliais. Tuomet nulupame česnako skiltelę, smulkiai supjaustome ir sumaišome su majonezu.
Taip paruoštu majonezu užpilame mišrainę, paskaniname druska (jei reikia) bei maltais baltaisiais pipirais ir išmaišome. Mišrainę sudedame į porcijinius indelius salotoms ir papuošiame supjaustytais marinuotais agurkėliais, petražolių lapeliais ir morkų kubeliais.

Recepta atsiunte Petras


Kategorija: Kalėdiniai patiekalai, Salotos, Velykų patiekalai, Vištienos patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.