Pagrindinis / Daržovių patiekalai / Troškinti kopūstai su ėriena
24 kovo, 2013

Troškinti kopūstai su ėriena


Ingredientai:


500 g. avienos šonkauliukų
1 l. raugintų kopūstų
2 morkos (stambiai tarkuotos)
2 svogūnai (smulkiai pjaustyti)
1 arbatinis šaukštelis kmynų
keli žirneliai kadagio uogų, čiobrelių, lauro lapų
druskos, cukraus, maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
1,5 stiklinės vandens
aliejaus kepimui



Gaminimas:

Grūstuvėje sugrūsti kadagio uogas bei kmynus ir pakaitinti juos aliejuje troškinių puode.
Kai pradeda skleistis kvapai į puodą sumesti pjaustytus avienos šonkaulius ir gerai juos apkepti, apkepusius išimti iš puodo.
Tada sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, jiems apkepus suberti tarkuotas morkas, o kai ir jos apkeps sudėti raugintus kopūstus.
Kai viskas lengvai apkeps supilti vandenį, sudėti apkeptus šonkaulius, skaninti prieskoniais ir troškinti ant žemos ugnies kiek ilgiau nei valandą. Kai kopūstai suminkštės, dalis skysčio nugaruoja, o mėsa pradeda kristi nuo kauliukų, galima ir ragauti.


Kategorija: Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.