13 balandžio, 2013

Nicos salotos


Ingredientai:


1 galvutė cezario salotų;
2 virti kiaušiniai;
16 ančiuvių (nemėgstantys ančiuvių renkasi tuną :) )
10 vyšninių pomidorų;
2 šaukšteliai kaparėlių;
1 sauja kitokių salotų lapų;
1 galvutė raudonojo svogūno;
Juodųjų alyvuogių;
Salotų padažui:
8 šaukštai alyvuogių aliejaus;
2 šaukštai garstyčių (jei nemėgstate – jos nebūtinos);
2 šaukštai balzamiko;
žiupsnis žolelių mišinio;
druskos ir pipirų;
2 česnako skiltelės;
1/2 citrinos sulčių.



Gaminimas:

Salotas suplėšykite rankomis, svogūnus supjaustykite griežinėliais, pomidorus ir kiaušinius perpjaukite per pusę, sudėkite viską į salotų indą, ant salotų uždėkite ančiuvius (ar tuną) ir kaparėlius bei alyvuoges.
Pasigaminkite padažą – aliejų, garstyčias ir balzamiko actą sumaišykite su prieskoniais, žolelėmis, įspauskite česnako ir citrinos sulčių. Gerai išplakite ir pilkite ant salotų. Patiekite su skrudinta duona. Skanaus :)


Kategorija: Daržovių patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, Mišrainės, Salotos, Vegetariški patiekalai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.