Pagrindinis / Makaronų patiekalai / Mėsa įdaryti makaronai
10 kovo, 2013

Mėsa įdaryti makaronai


Mėsa įdaryti makaronai

Ingredientai:


8 vamzdelio formos makaronų;
400 g jautienos faršo;
pomidoro;
svogūno;
šaukšto pomidorų pastos;
raudonėlio;
šiek tiek pipirų ir druskos;
fermentinio sūrio;

Padažui:
40 g sviesto;
2 šaukštų miltų;
300 ml pieno;
fermentinio sūrio;



Gaminimas:

Smulkiai supjaustome svogūną ir pomidorą. Svogūna suberiame kepti į keptuvę, o po kelių minučių suberiame ir pomidorą. Pakepus sudedame visą jautienos faršą ir pasūdome druska, pipirais bei raudonėliu. Kepame tol, kol jautiena patamsės. Prieš baigiant, kepti dedame šaukštą pomidorų pastos. Viską išmaišome ir paliekame keptuvėje.
Tuomet imame indą, kuriame kepsite įdarytus makaronus.
Faršą kišame į tuščius makaronus. Ištepame skardą sviestu ir sudedame mėsa įdarytus makaronus.
Tam, kad šis patiekalas būtų minkštas, reikia pasigaminti baltą sūrio padažą.
Į puodą dedame 40 g sviesto, ir du šaukštus miltų. Viską gerai išmaišome ir į šią masę lėtai pilame pieną (apie 300ml) ir maišome tol, kol sutirštės. Tuomet galite įdėti ir šiek tiek tarkuoto fermentinio sūrio. Viską pamaišykite dar apie 5 min., kad sutirštėtų.
Įdarytus makaronus apliekite padažu ir palikite kepti 190 laipsnių orkaitėje 30min. Kai liks 5 min., apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite likusias 5 min. Skanaus!


Kategorija: Makaronų patiekalai, Mėsos patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.