Pagrindinis / Bulvių patiekalai / Maltos mėsos kamuolėliai ant iešmo
22 kovo, 2013

Maltos mėsos kamuolėliai ant iešmo


Ingredientai:


500 g maltos mėsos
1 kiaušinis
1 valgomo šaukšto krakmolo
2 arbatinio šaukštelio majonezo
česnako skiltelės
maltos mėsos prieskonių
apie 500 g skustų bulvių
druskos, pipirų
1 valgomo šaukšto aliejaus



Gaminimas:

Maltą mėsą susimaišome su visais produktais.
Bulves apverdame pasūdytame vandenyje apie 10 min.
Drėgnomis rankomis suformuojame kamuolėlius. Ant medinių iešmelių mauname pakaitomis tai bulves, tai mėsos kamuolėlius. Aliejų sumaišome su druska ir pipirais, aptepame bulves. Kepame iki 200° įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., kol bulvės įgaus auksinę spalvą.


Kategorija: Bulvių patiekalai, Mėsos patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.