Pagrindinis / Kalėdiniai patiekalai / Makaronų mišrainė
21 liepos, 2013

Makaronų mišrainė


Ingredientai:


Makaronai, 300 gramų
Morkos, 2 vienetai
Vištų blauzdelės, rūkytos, 1 vienetas
Marinuoti agurkai, 2 vienetai
Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
Majonezas, padažui, 150 gramų
Grietinė, padažui, 150 gramų
Druska, padažui, pagal skonį
Krapai, padažui, truputį



Gaminimas:

Išvirkite makaronus. Morkas nuplaukite, dėkite virti neluptas. Kol verda makaronai ir morkos vištienos mėsą atskirkite nuo kauliukų. Mėsą, agurkus ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Dubenyje sumaišykite majonezą ir grietinę, pagardinkite padažą druska ir smulkintais krapais. Makaronus ištraukę iš katilo sukratykite į kiaurasamtį ir perpilkite šaltu vandeniu. Taip pat elkitės ir su morkomis. Morkas supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį šalia kitų produktų kartu su makaronais. Supilkite padažą ant smulkintų mišrainės produktų ir gerai išmaišykite.


Kategorija: Kalėdiniai patiekalai, Makaronų patiekalai, Mišrainės Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.