Pagrindinis / Daržovių patiekalai / Lęšių salotos su tunu
14 balandžio, 2013

Lęšių salotos su tunu


Lęšių salotos su tunu

Ingredientai:


200 g lęšių,
2 mėlynųjų svogūnų,
indelio konservuotų tunų,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukšto citrinų sulčių,
1 šaukšto garstyčių,
1 skiltelės česnako,
šviežių svogūnų laiškų,
druskos,
maltų pipirų ir kitų prieskonių.



Gaminimas:

Pasiruošiame padažą: dubenėlyje šluotele suplakamos citrinų sultys, garstyčios, grūsta česnako skiltelė. Nuolat maišant supilamas aliejus. Pagal skonį pagardinama druska, pipirais ir kitais prieskoniais (labai tiks kalendra, kuminai).
Išverdame lęšius, nusausiname konservuotus tunus, plonais griežinėliais supjaustome svogūnus. Viską sumaišome, užpilame paruoštu padažu ir pabarstome smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus :)


Comments : 1 Kategorija: Daržovių patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, Mišrainės, Sriubos, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
1 COMMENT

One thought on : Lęšių salotos su tunu

  • rugpjūtis 3, 2017 at 11:54 pm

    By dealing together, the two of you can address problems of self-esteem and mutual trust. Once you discover the very best natural remedies, it is possible to once more have full control of your sexual pleasures.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.