Pagrindinis / Apkepai / Lengvas varškės apkepas
21 kovo, 2013

Lengvas varškės apkepas


Ingredientai:


500 g liesos varškės
4 šaukštai manų kruopų
3 šaukštai cukraus
stiklinė jogurto (jūsų mėgstamo skonio)
2 kiaušiniai
2 obuoliai
1 citrina
saujelė razinų
cinamono
kokoso drožlių



Gaminimas:

Kepimo skardą patepti sviestu. Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltelėmis, jomis iškloti skardos dugną, pabarstyti razinomis, kokoso drožlėmis ir cinamonu. Varškę pertrinti ir išmaišyti su jogurtu, cukrumi ir tryniais, berti nutarkuotą citrinos žievelę, manų kruopas, viską gerai išmaišyti ir atsargiai įmaišyti iki standžių putų išplaktus baltymus. Kepti 200 C temperatūroje maždaug 40 min. Skanaus :)


Kategorija: Apkepai, Desertai, Kepiniai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.