Pagrindinis / Kalėdiniai patiekalai / Krepšeliai su silkės/ lašišos kremu
19 gruodžio, 2013

Krepšeliai su silkės/ lašišos kremu


Krepšeliai su silkės/ lašišos kremu

Ingredientai:


Krepšeliams:
200 g sviesto,
1 kiaušinis,
350 g miltų,
truputis druskos.
Silkės kremui:
200 g graikinių riešutų,
6 silkių filė juostelės (arba sūdytos lašišos)
5-6 kietai virti kiaušiniai,
4 šaukštai citrinų sulčių,
žalių krapų šakelių,
4 šaukštai majonezo.

Gaminimas:

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą (kiaušinį išsukame su sviestu ir druską, po truputį beriant miltu tešlą toliau sukam, kol sudedam visus produktus). Paruoštą tešlą 30 min. palaikom šaltai. Po to formuojame krepšelius ir kepame 170° C temperatūroje.
Įdarui sukapojame riešutus ir kiaušinius. Smulkiai supjaustome silkę. Viską dubenyje sumaišome su citrinų sultimis, majonezu ir susmulkintais krapais. Įdaro pripildome krepšelius ir papuošiame citrinos skiltelėmis,
silkės /lašišos gabalėliais.

Kas nenori gaminti krepšelių ar nori kuo greičiau viską paruošti, tai tokių jau paruoštų krepšelių galima nusipirkti daugumoje parduotuvių:)


Kategorija: Kalėdiniai patiekalai, Kūčių patiekalai, Šventiniai patiekalai, Užkandžiai, Vegetariški patiekalai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.