Pagrindinis / Daržovių patiekalai / Kopūstų kotletai
14 balandžio, 2013

Kopūstų kotletai


Kopūstų kotletai

Ingredientai:


300-400g kopūsto
3-4 šaukštai žirnių miltų (tiks ir paprasti)
kiaušinis
druska ir pipirai
žiupsnelis kario miltelių, malto kumino (nebūtinai)



Gaminimas:

Su stambesne tarka susmulkiname kopūstą. Sutarkavę kopūstus, juos šiek tiek palaikome sietelyje, kad nuvarvėtų sultys.
Į kopūstą įmaišome miltus, kiaušinį ir prieskonius. Miltų berkite tiek, kad susidarytų riebios grietinės konsistencijos masė.
Įkaitiname keptuvę, kabiname masę šlapių šaukštu (kad neliptų) ir kepame nedideliame kiekyje riebalų. Kopūstų kotletai ant nedidelės ugnies iškepa per 7-10 minučių.

Recepta atsiunte Aistė


Kategorija: Daržovių patiekalai, Užkandžiai, Vegetariški patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.