Pagrindinis / Desertai / Kokosiniai lizdeliai Velykų stalui
19 balandžio, 2014

Kokosiniai lizdeliai Velykų stalui


Kokosiniai lizdeliai Velykų stalui

Ingredientai:


400 g. kokoso drožlių
1 indelis saldinto sutirštinto pieno
1 kiaušinis
Šokoladinis kremas (arba plytelė šokolado)
Spalvoti žirniukai

Gaminimas:

Kokosą sumaišome su kondensuotu pienu ir kiaušiniu ir leidžiame bent 10 min pastovėti (tuomet tikrai geriau formuojasi). Skardą išklojame kepimo popieriumi ir formuojame norimo dydžio “lizdelius”. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 10-15 minučių, kol krašteliai gražiai pageltonuoja.
Į atvėsintus lizdelius dedame šokoladinio kremo (arba ištirpinto šokolado) ir papuošiame spalvotais žirniukais.
Puikiai tinka tiek pasmaguriauti, tiek Velykiniam stalui papuošti :)


Kategorija: Desertai, Kepiniai, Šventiniai patiekalai, Velykiniai patiekalai, Velykų patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.