Pagrindinis / Desertai / Imbieriniai sausainiai su prieskoniais
12 gruodžio, 2013

Imbieriniai sausainiai su prieskoniais


Ingredientai:


50 g sviesto ar margarino
250 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
0,5 a.š. malto imbiero
0,5 a.š. maltų gvazdikėlių
1 a.š. malto kardamono
100ml vandens
500 g miltu



Gaminimas:

Cukrų ir sviestą gerai išsukame, sudedame prieskonius, tada vandenį ir miltus. Viską sukame kol gerai išsimaišo. Pagamintą tešlą suvyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaltai (kuo ilgiau – tuo geriau).
Tešlai atšalus kočiojame labai plonus lakštus, išspaudžiame tuirimų formų sausainėlius ir kepame įkaitintoje orkaitėje 5-7 minutes.

Sausainiai kietoki, be labai skanūs:)


Kategorija: Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Kepiniai, Kūčių patiekalai, Miltų patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.