Pagrindinis / Daržovių patiekalai / Cukinijų ir moliūgo blyneliai
14 kovo, 2013

Cukinijų ir moliūgo blyneliai


Ingredientai:


Ketvirtadalis nedidelio moliūgo
1 jauna cukinija
Svogūnas
2-3 skiltelės česnako
1 kiaušinis
Druska, pipirai, prieskoniai
6-7 šaukštai miltų
aliejaus kepimui



Gaminimas:

Moliūgą ir cukiniją nulupame (jei reikia) ir sutarkuojame burokine tarka. Pabarstome druska ir kai daržovės išskyria sultis, jas nuspaudžiame. Supjaustome kubeliais svogūną, smulkiai sukapojame česnako skilteles. Įberiame pipirų ir pabarstome mėgtamais prieskoniais. Mušame kiaušinį, beriame 6-7 šaukštus miltų, kad tešla nebūtų labai skysta (taigi miltų kiekis priklauso nuo daržovių kiekio). Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus, dedame ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų nereikalingi riebalai. Galima valgyti su mėgstamu padažu, kas mėgstate aštriau labai tiks majonezas su pomidorų padažu ir česnaku. Skanaus :)


Kategorija: Daržovių patiekalai, Užkandžiai, Vegetariški patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.