Pagrindinis / Sriubos / Čili sriuba
10 kovo, 2013

Čili sriuba


Ingredientai:


Jautienos faršas, 500 gramų
Čili, 1 vienetas
Pomidorų padažas, 100 gramų
Pomidorai, 500 gramų
Česnakai, 2 skiltelės
Pupelės, raudonos, konservuotos, 400 gramų
Paprika, 1 vienetas
Prieskoniai, čili arba jautienai, truputį
Svogūnai, 1 vienetas
Aliejus, 3 šaukštai
Fermentinis sūris, pagal skonį
Druska, pagal skonį
Žalumynai (įvairūs), truputį



Gaminimas:

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite.
Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkintu svogūnu kol jis paruduos. Pakepintą faršą su svogūnais galima taip pat sumalti ir sumaišyti su kitais produktais, tačiau nebūtina. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, įpilkite šiek tiek vandens. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies.
Patiekiant patartina apibarstyti žalumynais.
Taip pat galima apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, kol sriuba karšta, palaukti kol jis išsilydys.
Sriuba turi būti tiršta. Valgoma su sumuštinių duona arba skrebučiais.


Kategorija: Sriubos Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.