Pagrindinis / Bulvių patiekalai / Bulvių salotos su rūkyta skumbre
28 kovo, 2013

Bulvių salotos su rūkyta skumbre


Ingredientai:


400g nedidelių, šviežių bulvių
didelė karštai rūkyta skumbrė
2 kieti obuoliai
100g gražgarsčių lapų

Užpilui:
2 šaukštai krienų
2 šaukštai neriebios grietinės
šaukštas citrinų sulčių
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
druskos, maltų pipirų



Gaminimas:

Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis, tada ataušinkite ir nulupkite. Paruoškite užpilą: sumaišykite krienus, grietinę, alyvuogių aliejų, citrinų sulčių, druską ir pipirus.
Obuolius ir bulves supjaustykite didelėmis skiltelėmis ir sumaišykite su užpilu. Nulupkite skumbrės odelę, išimkite kaulus, žuvį supjaustykite gabaliukais, gražgarsčių lapus nuplaukite, suplėšykite ir viską sumaišykite.


Kategorija: Bulvių patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, Salotos, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.