Pagrindinis / Bulvių patiekalai / Bulvių ir žuvies maltinukai
13 gruodžio, 2013

Bulvių ir žuvies maltinukai


Bulvių ir žuvies maltinukai

Ingredientai:


800 g bulvių,
300 g rūkytų silkių,
150 g svogūnų,
2 šaukštai manų kruopų,
4 šaukštai maltų džiūvėsių,
Aliejaus,
Maltų juodųjų pipirų, druskos.

Gaminimas:

Bulves nuskutame ir išverdame sūdytame vandenyje. Ataušintas sumalame mėsmale ar sutriname elektriniu plaktuvu.
Silkes nulupame, išrenkam kaulus ir ašakas ir supjaustome mažais kubeliais. Svogūnus nulupame, sukapojame ir apkepiname karštame aliejuje.
Bulvių masę sumaišome su silkių kubeliais, manais ir svogūnų gabalėliais, pagardiname juodaisiais pipirais, jei reikia – pasūdome. Galiausiai formuojame norimos formos maltinius, juos pavoliojame džiūvėsiuose ir apkepame karštuose riebaluose.
Maltiniai patiekiami su mėgstamu padažu arba šviežių daržovių salotomis.


Kategorija: Bulvių patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, Kūčių patiekalai, Šventiniai patiekalai, Žuvies patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.