Pagrindinis / Kiaušinių patiekalai / Blynų užkandėlė
5 balandžio, 2013

Blynų užkandėlė


Ingredientai:


Tešlai: 500ml kefyro
1 kiaušinio
250-300g miltų
aliejaus kepti
pusės šaukštelio sodos
1-2 šaukštų cukraus
druskos
Įdarui: salotų lapų
norimų produktų įdarui



Gaminimas:

Visus nurodytus produktus gerai suplakite ir supilkite į plastikinį buteliuką plonu antgaliu arba tiesiog į maišelį, kurio vienas kraštelis prakirptas. Tešlą srovele pilkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, iš karto piešdami ant keptuvės tinklelį. Kai apkeps atsargiai apverskite. Apkeptą blynelį dėkite ant lentutės, atvėsikite, uždėkite salotos lapą ir norimo įdaro, susukite. Įdarą galite daryti pagal skonį: iš rūkytos dešros, lašišos, grybų, virtos mėsos, galite įsukti mėgstamos daržovių mišrainės.


Kategorija: Kiaušinių patiekalai, Miltų patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.