Pagrindinis / Kruopų patiekalai / Blyneliai su mėsa ir ryžiais
18 balandžio, 2013

Blyneliai su mėsa ir ryžiais


Ingredientai:


Vanduo, 0.5 litro
Aliejus, 4 šaukštai
Pienas, 0.5 litro
Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
Mėsa, 500 gramų
Ryžiai, 1 stiklinė
Cukrus, 0.5 šaukštelio
Soda, 0.25 šaukštelio
Druska, 1 šaukštelis
Kiaušiniai, 3 vienetai



Gaminimas:

Inde sumaišyti pieną, vandenį, kiaušinius, aliejų, cukrų, druską, sodą ir miltus. Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
Išvirti mėsą ir ją sumalti. Mėsą sumaišyti su ryžiais ir pipirais, įpilti truputį sultinio, kad įdaras nebūtų sausas.
Iš tešlos iškepti blynus: vieną pusę gerai iškepti, kitą – kelias sekundes.
Gerai iškeptą pusę patepti sviestu, sudėti įdarą ir suvynioti.
Prieš valgį, blynelius su įdaru pakepti aliejuje.


Kategorija: Kruopų patiekalai, Mėsos patiekalai, Ryžių patiekalai Paskelbta
Žymos:, , , , , , , , , ,

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.